Een Kronstadt overhemd

Gratis levering vanaf €75
De Jeansspecialist in Hoorn
Online en fysieke winkel

Bent u op zoek naar een Kronstadt overhemd? Blue Striker helpt u graag verder. Wij zijn een kledingwinkel gevestigd in Hoorn, maar we hebben ook een webshop. Een overhemd kan op meerdere manieren worden gedragen. Gaat u voor een nette look, of toch voor een meer casual look? Met een overhemd kan het allemaal!

 

Bent u geïnteresseerd, neem contact op!

Bel ons of Mail ons

 

Bij ons koopt u een Kronstadt overhemd

Bij onze kledingwinkel in Hoorn vindt u een overhemd van het merk Kronstadt. Naast een overhemd van Kronstadt heeft Blue Striker ook andere items van dit merk. We hebben een pantalon van Kronstadt. Deze pantalons hebben we in verschillende stijlen en kleuren, zo zit er altijd een pantalon tussen die perfect bij u past. Daarnaast hebben we van Kronstadt ook T-shirts, ook deze komen in verschillende stijlen en kleuren. Zo kunt u eindeloos combineren binnen de collectie. Bent u toch op zoek naar een shirt van een ander merk? We hebben ook T-shirts van PureWhite, deze hebben een iets andere pasvorm maar zijn ook leuk te combineren met een mooie jeans. Voor overhemden zit u bij ons goed.

 

Vraag meer informatie van ons bedrijf op

Wilt u meer informatie ontvangen over het overhemd van Kronstadt? Of wilt u meer weten over ons bedrijf? Neem dan vooral contact met ons op. Stuur ons een e-mail naar [email protected], of neem telefonisch contact op via 0229-219068. Wij hebben een bestaande winkel in Hoorn, maar u kunt ook uw herenkleding bij ons online bestellen. We verzenden via onze webshop door het hele land.

 

Geen producten gevonden...